EugenioHu Alejandri AhmadDura  Frankrijk Elftal Shirt Iva ReginaSis

EugenioHu Alejandri AhmadDura Frankrijk Elftal Shirt Iva ReginaSis

Mamelodi Sundowns-verdediger Anele Ngcongca heeft de middenvelder van Manchester City, Kevin De Bruyne, gesteund om de Ballon d 'te winnen. Of in de nabije toekomst, zeggende dat de Belg zijn voorspelling dat hij een' wereldklopper 'zou worden, terecht heeft bewezen.

Na vier seizoenen bij De Bruyne in Genk te hebben doorgebracht, had Ngcongca een eerste handverslag van de middenvelder die vanaf de academie in het blauw-witte eerste team brak.

Na te hebben voorspeld dat de 28-jarige ooit een speler van wereldklasse zou worden, meent Ngcongca dat de stadsman Ajax Voetbalshirt aan de verwachtingen heeft voldaan.

De Bruyne voegde zich in 2012 bij Chelsea, maar worstelde om speeltijd voor een uitleenperiode bij Werder Bremen en vervolgens een verhuizing naar Wolfsburg, waar hij de Bundesliga-speler van het jaar 2014/15 claimde.

Behoudens blessures is De Bruyne de afgelopen seizoenen een topper op het hoogste niveau geweest, hoewel hij nog geen top-10 Ballon d 'Or plaats moet verdienen.

Maar Ngcongca is van mening dat de middenvelder nog niet zijn best heeft gedaan, maar dat hij bijna de beste speler ter wereld wordt genoemd.

De Bruyne zelf heeft ook gezegd dat hij de Ballon d 'Or kan winnen, een mening die wordt gedeeld door zijn stadscoach Pep Guardiola.

Présentation

PELLAL INTERNATIONAL  est une des sociétés leader Sénégalais dans le domaine de l'exportation et l’importation de fruits et légumes frais particulièrement de la filière BANANE ...

Subcribe to Newsletters

Subscribe to our newsletter to always be up to date! See more, learn more.